16 augusti

blir fest ikväll... hos linda, är inte på skriv humör så hejdå.


11 augusti - klippning, göteborg & anna :)

hey

alltså jag blir galen på detta, jag kaninte sova på nätterna! jag blir galen... hur ska detta gååå, kommer ju aldrig kunna somna på nätterna när jag ska till skolan, kommer heller inte kunna gå upp, ne! jaja.. gick upp 9 idag, REKORD! har inte gått upp så tidigt på länge, rätt gött egentligen... fast somna lika fort i soffan igen, he he he. iaf åkte vid tolv eller nått till jenny och klippte mig, blev ganska faktiskt förutom att luggen blev lite förkort... men de växer la ut igen :) när jag klippt färdigt mig så kom anna och hämta mig, fruktansvärt roligt att träffa henne igen..vi åkte i alla fall iväg med hennes snygga nya turkosa bil till GÖTEBORG :D käkade på ett jätte mysigt cafe eller fik eller va man nu ska kalla de.. jätte god kycklingsallad, och massa mumsiga bakelser.. ville beställa allihopa, men tyvärr så gick inte det. Och så hände en jätte skum sak, en gubbe kom fram till oss och frågade om han fick sitta vid bordet jämte oss.. och va bah; aa visst.. lite konstigt tyckte vi de va eftersom de fanns massa andra bord lediga.. men vi fortsätte prata och tänkte inte på de.. men sen börja han skratta åt de vi sa.. och frågade om han skulle slänga våran lök som vi hade petat undan...sen typ titta han på mina booobs :s ÄCKLIGT! och aa han var jätte konstig, och sen gick han bara :s men nog pratat om han. Sen gick vi bara och kika runt lite..skulle köpt ett par stövlar på skopunkten, men de fanns fan inte en enda skopunkten, va vi kunde hitta i alla fall.. så köpte dom i borås istället,  jätte mysig dag anna... tack så jättemycket, får vi absolut ta och göra om!

men nu ska jag ta och titta på tv, eftersom jag ALDRIG blir trött.. vilket är hemskt irriterande!


men aa godnatt i allafall


10 augusti

HEY

har glömt av att skriva här nu igen på ett tag så sorry för det!

klockan just nu 02.36..så egentligen ska det väl stå 11 augusti på rubriken men skit samma.
vaknade klockan ett idag.. satte mig vid datorn och åt, sen la jag mig och softa framför tvn i en timme eller två.. sen hoppa jag in i duschen och då hade klockan redan hunnit bli halv 4, så då kom mamma och hämta mig, måste nämligen sova hos henne för vi ska klippa oss tidigt imorgon..eller tidigt och tidigt klockan ett, men för en sömntuta som mig blir de tidigt ;) efter jag klippt mig imorn ska jag träffa anna, tror vi ska åka till gbg.. ska bli kul att träffa henne igen, har saknat henne redigt mkt!

jaha.. 10 dagar kvar till skolan börjar igen, på sätt och vis längtar jag faktiskt, inte efter alla prov och så men alla vänner.. det är faktiskt sjukt hur mycket man glider ifrån varandra på bara några månader..lite tråkigt faktiskt.
ska förresten få en ny lärare för er som inte vet, funkade ju inte så speciellt bra mellan klassen och den förra ;)
haha. Får hoppas det funkar bättre..

är sjukt sugen på att åka utomlands nu, hatar verkligen detta vädret! pappa har sagt att vi kanske åker lite senare i höst.. men jag vill åka nu nu nu! hata sverige!..

nä nu har jag inte så mycket att tillägga mer än att säga godnatt..
/ jullan..




men att se dig sitta där, utan att få röra dig.. är bland de värsta jag vet...


onsdag - 6 augusti

hej
har inte kunnat skriva här på jätte jätte länge, de har nämligen inte kunnat gått att logga in.
har i alla fall vart i stan idag med hanna och pappa...köpte två par byxor och ett par skor, ha gärna velat ha en ny tröja men hitta ingen i min smak. Hanna köpte ett par byxor, satt extremt snyggt på henne! sen åt vi på mcdonalds... hatar att äta fet mat egentligen men finns ju inget annat alternativ som är snabbt och billigt...eller pizza kanske men de var vi inte sugna på! träffade förresten linus på vägen tid, trevligt :) i alla fall, när vi satt och åt så började en gubbe snacka med pappa om var djurparken var, och då förklarade pappa vart de låg och sen börja han prata med oss igen... sen avbryter gubben igen och börjar snacka med pappa om vilken bil han har, om han har krockat någon gång och vilken hastighet man ska köra i, haha... och jag och hanna bara skratta, pappa bara fråga irriterat - är ni klara snart eller!?.. då skratta vi ännu mer, men sen gick vi tillslut där ifrån, så drog vi in på elgiganten för att titta på en mobil som hanna sett i deras tidning, så hon gick och fråga dom vart den telefonen va... och då sa han; öhm.. de är ingen mobil, de är en mp3. och fy va de va pinsamt! sen åkte vi hem och så åkte hanna hem, sen har jag bara legat i soffan och glott på paradise hotel, LOVE IT!

det blir torsdagskväll imorn med elin och beccs...



please...don't make me fall in love again...(U)



RSS 2.0