torsdag - 11 september

hej people...
har inte alls mått bra idag, magen värker, benen värker, huvudet värker, ryggen värker.. behöver jag fortsätta?
blä, ja...jag är sjuk alltså! åkte hem innan sista lektionen skulle börja, teknik vare.. mamma var gullig att komma och hämta mig, så åkte vi och köpte glass och pratade... behövdes, saknar henne.. bor knappt hos henne längre, synd att de måste vara så...jaja...

Tror inte de blir någon skola för mig imorgon heller...
vill inte missa massa, men klarar verkligen inte av att gå, att koncentrera mig
eller att hålla humöret uppe, när jag har får så ont i magen...

kan ju berätta att jag var otroligt rädd igår, för allt snack om att jorden skulle gå under! totalt livrädd!
men ja, som tur var klarade vi ju oss ;) tills vidare i alla fall. otroligt onödigt att gå ut med detta i nyheterna och tidningarna i alla fall, var nog definitvt inte bara jag som var rädd igår, jaja nog snackat om de.

funderar på att börja spela gitarr och piano.. tråkigt att bara sjunga acapella hela tiden...får se hur det blir, har försökt innan men har bara gett upp då. men de ska jag INTE göra denna gång i så fall!

jao vad gör man? sitter och väntar på att klockan ska bli åtta, IDOOOOOOOOOOOOOOOOOL <3
menmen ska ta och titta lite på tv nu..

byee


1 september - måndag!

usch hatar måndagar, alltid lika tråkiga.. alltid lika jobbiga och känns ALLTID så jävla långa, har i alla fall sista lektionen nu,sitter här vid datorerna med hanna,  EAT.. ska egentligen plugga SO, har prov snart i de.. men jag orkar inte de just nu, får göra det hemma istället...buhu, tiden går så jävla sakta.. kan inte klockan bli tjugo över tre NU!? vill hem och sova... är jätte jätte jätte trött, har knappt sovit någonting inatt...tror jag ska ta och tanka ner en film också, någon som har något bra tips ?

men nu slutar jag, bye

i miss our friendship we had before..
i don't know what went wrong...
i can't live without you...please..

RSS 2.0